12 February 2012



Selle suusa hinnaks kujunes vist ca 50 krooni kilomeeter. Pilbastasin selle ojale laskumisel teel 10-ndasse punkti. Suur-suur tänu Heigole, kes rajal mulle oma suusa loovutas, et sain raja läbi sõita!

Juhul kui kellelgi on üle üksik 187cm pikkune Fischer suusk, siis paneks paari kokku...

4 comments:

Asso said...

Tõesti kallis km hind. Selle oja juures oleks võinud kaameramees olla, sest seal juhtus vist päris palju. Mina näteks sattusin just sellel lõigul kokku Priiduga, kes seal korraliku kobara pani, mille peale sõitsin ma hullema vältimiseks otse välja. Selle tagajärjel oli suusk jalast kadunud, esialgu arvasin, et klamber katki, aga õnneks oli see vaid imekombel lahti tulnud. Ka Joonasel oli seal lätlastega kokkupõrge olnud.

Even said...

Endal jooksis ka seal parem suusk lihtsalt jalast ära. Suusatan ja äkki panen jala maha, mille all suuska pole. Kerge imestus oli, et kuidas see küll juhtus, kaotust sellega ei oska öelda võibolla ca 20 sek, max 25 sek. Aga rõve võss oli seal jah.
Suusa kohta nii palju, et kui leian midagi korralikku keldrist, siis annan teada.

Raul said...

Mul õnnestus ka selle aasta tõsisem käbar panna selles oja ületuses. Ausalt öeldes olin kindel, et kas suusk, kepp või planshet on juppideks. Aga võta näpust-minule lõppes see õnnelikult.
Väga paha koht oli see!

Raul said...

Veel üks info-Margus on Leedu meister ka teatesuusaorienteerumises. Lühirada nii hästi ei läinud. Tulemused: http://www.dbtopas.lt/takas/en/varz