02 February 2012

Tallinna suusaorienteerujad treenivad

Ühistreening on näha siin.

2 comments:

Margus said...

Ühesõnaga, võit Siimule (või siis Tarmole :), kes tegi kõige targemad short-cut´id, mis suusa-o´s ju olulised ongi! ;)

Lauri, kel pole nii tugevat suusatausta kui ülejäänud konkurentidel, tundub ka heas vormis olevat. Samas, leedulased räägivad et Tarvo ei pidavat tänavu nii heas minekus olema. Mäletan, et 2 aastat tagasi oli meil sarnastel intervalli-laksudel Tõnisega teda lüüa keerulisem!

Kui õigesti aru sain, siis oli ka Tuulit näha (kelle nime ka Põlva MV ülesandmis lehel tähele panin). Back in business? Aga eks Henrik ole ka suur poiss juba - võibki üksi olla küll, kui ema-isa suuska kahida tahavad :)

Ka Aksel on juba 2,5 ning ühel nädalavahetusel, kui ise Raubitši MK-radadel 1.50.-se trenni tegin, tegi poiss vaid suts vähem - 1.30. Täitsa omal jalal, Kätil palus end vaid ühel teravamal lõputõusul veidi süles vedida :) Aga eks suvel ole ka põhi alla tehtud - kui Minski päevakutel oleme käinud, siis Kät võtab kõige lühema raja (nii 2 km) ja Aksel käib-jookseb vähemalt pool ikka oma jala peal läbi, siis alles viits hakkab kaduma ja algavad läbirääkimised sülle või käekõrvale võtmise üle!
Ka varustuse üle väike-mees kurta ei tohiks - suusatreenerist vanaema Külli sebis kuskilt välja "Madshus"-ed pikkusega täpselt 100cm ning süsinikkiust "Exel"-i kepid (65 cm :) Ja ega me seejuures ka esimest talve suuskadel ole!

Margus said...

Tõnis tundub suusa peal olevat parajalt tugev nagu ikka (Petras, st. Andrasiunas ütles küll täna Skype´s chattides, et Tõnis was in Latvian Champs last weekend same weak as me :) , aga saame aru ka, et vormi tipud on 2012 rihitud ikka rohkem mujale kui suusarajale.

Joonase ambitsioonidest sain lumelaagris tehtud blogipostituste põhjal aru, et see mees alles hakkab treenima ja siis hoidke kõik alt! Samas loodan, et selle kõrvalt jääb aega ka 2013. aasta Eesti ratta-o MM-i ja Jungade MM-i peakorraldamise jaoks :)