06 December 2011

Hooaeg algas Saariselkal













Kõigepealt sellest, et vahepeal meil veab kah! Saariselka on kindlasti sellel aastal parim treenimise koht, sest siin on lund! Lund on niipalju, et WRE võistlused said normaalsetes oludes peetud.

Esimest aastast on mul selline tunne, et me ei ole statisti rollis, vaid meil on tugevaid sportlasi, kes võiksid, kordan, võiksid häid tulemusi näidata. Puudu jääb ehk enesekindlusest ja endasse uskumisest. Võib öelda, et tugevate treeningute pealt ensilume võistlustel osaledes me ei kuulu veel esimesse ešeloni, kuid me oleme esimeses vagunis, kes soovib hüpata sinna kõrgemasse seltskonda.

Sprinditeade tõi välja meie tugevad sprinterid - Tiit ja Piret. Liialt hästi tahtsid sõita, kuid võistluspinge seljatas seekord Daisy, Eveni ja Priidu.
Tavarajad näitasid seda, et kes on rohkem treeninud on ka protokollis eespool. Eveni kokkuvõttes 15. koht on kindlasti üks eestlaste kõrgemaid kohti sellel võistlusel.
Eestlaste pildi peal olemist näitas ka see, et olime 3 korda nende väljavalitute seas, kes said endale selja peale GPS seadme.

Asso näitas head sõitu. Tundub, et Assost on kasvanud juunioride koondise liider, oli ka juba aeg ja aeg on ka tiitlivõistlustel tulemust näidata.
Tüdrukud, ei vabandust- neiud juuniorid on tublid. Kogu võistkonna tase on tõusnud ja kui see võistkond püsiks koos, siis eestlastel on kõige reaalsem tiitlivõistluselt medalit oodata 2013 Lätis D20 teates (miks ka mitte individuaalselt).

Peale võistlusi tundub, et sportlased on väsinud. Väike puhkus ja siis laagri lõpus veel tõsised treeningud. See sisaldab ka ühte kontrolltreeningut puhtas suusas.

Laagri statistikat järgnevates jutukestes.

No comments: