09 December 2013

Laagrimelu jätkub

Ilmar ja mina oleme kolinud nüüd Äkäslompololt Olosele paariks ööks. Kogu ülejäänud seltskond seilab hetkel Soome ja Eesti vahel merel ning on peatseltpeatselt kodus.

Laager kulmineerus eile õhtul kiirabiauto meie möki ette jõudmisega. Las ma pakun. Nüüd oli reaktsioon: "appi, mis juhtus!?" Mitte midagi hullu, Kristjan ainult saab nüüd rahulikult verivorsti järada ja (alkovaba; eeldusel, et ta on peatselt siiski rajal tagasi, onju?) glögi kurgust alla kulistada. Kutid tegid trikke öistel suusaorienteerumisradadel ja väheke sai hüppeliigese läheduses jalale suts haiget tehtud. Milline jala seisukord täpselt on, ei tea hetkel keegi. Homme ehk asi veidi selgem pärast röntgeneid ja värke. Loodame parimat!

Võistlused lõppesid üldiselt hästi. Daisy püsis stabiilselt esikümnes, mina esikolmekümnes. Mehed olid ka tublid. Said head kaarditreeningud pärast nädal kestnud kuivasid suusatreeninguid. Vigadeanalüüsi teeb igaüks ise, aga fakt on see, et kõigil on endiselt arenguruumi.
Esimeselumevõistlusel tegi supersoorituse teisel päeval Asso, kel oli sama rada MK meeste rajaga. Eesti meeste tihedas konkurentsis napsas ta kindla sooritusega esikoha. Nänni said veel Doris ja Raul. Doris poodiumi teisel astmel. Raul sai Andreselt šoksi (eelmine õhtu oli diil, et kaotaja toob võitjale šoksi). Aga üldiselt olid kõik supertublid ja mott on põhjas edasi treenimiseks, ekseks!?? :))

Ahja, eile nägime ilusaid virmalisi ka. Või olid need supermani pidurdusjäljed ... Gertrud?
Olosel olid ka täna võimsad virmalised. Pluss seda ei saa mainimata jätta, et siin on ÜLIIIhead söögid. Tunne on nagu paradiisis. Miks me Voltsi ema omale kokaks ei võtnud sel aastal??

No comments: