07 December 2013

13. päeval tehti ajalugu!

2. Milka Leppäsalmi (FIN), 1. Rvacheva Tatyana (RUS), 3. DAISY KUDRE (EST)

HIPHIPPHURRAAA!! 
DAISY MK PIKAL RAJAL KOLMAS!

Alles eelmine aasta oli Daisy juunior ja tegelikult tšikk saab alles 10 päeva pärast 20-aastaseks. Esimene start täiskasvanutes maailmakarikal tõi kolmanda koha. Jääme huviga tulevikku ootama! :)

"Põhja-Soomes Yllasel jätkuvatel suusaorienteerumise MK-etapil saavutas tänasel ühisstardiga tavaraja võistlusel 3. koha Daisy Kudre, kes naiste 18,7 km raja läbis ajaga 1.09:28. 32 sekundit jäi teda lahutama esikoha võitnud venelannast Tatjana Rvatševast. Teise koha sai 14 sekundiga Kudre ees soomlanna Milka Leppäsalmi.

Daisy Kudre sõnul oli tal juba stardis hea enesetunne ning suusad libisesid laitmatult. Erinevate hajutuste tõttu Kudre eeldatavat esikohapretendenti Tove Alexanderssoni rajal ei näinudki. Samas oli Daisy Kudrel sama rajaversioon Milka Läppäsalmiga, kes küll eestlanna väikse kukkumise tõttu sai poolel rajal väikse edu sisse, kuid tegi siis ise paar viga ja nii jõudis Kudre soomlannast ette. Tuline võitlus käis finišini, kuid raja lõpuosas oli kindlam soomlanna ning sai seetõttu Daisy Kudre ees väikse vahe sisse.

Meestest jäi võit Soome, kus tihedas lõpuspurdis pani oma paremuse maksma Steffan Tunis, edestades venelast Andrei Lamovit viie ja norralast Hans Jörgen Kvälet kaheksa sekundiga.

Eestlastest sai Tarvo Klaasimäe 36. koha (+24.26) ning Ilmar Udam oli 41. (+35.33)." (ERR)


14. päeval on kogu laagriseltskond stardis. Kes maailmakarikal (lühiraja kordusvõistlus), kes esimeselumevõistlusel. Edu meile!

No comments: