27 November 2013

4. päev





Laagri neljas päev on paljudele puhkepäevaks ja nagu igal eelneval aastal, käidi ka seekord mägesid vallutamas, seekordne sihtmärk oli Ylläse mägi. Me Priiduga sellest pikemalt kirjutada ei oska, sest me matkast osa ei võtnud, aga juttude põhjal oli lumi kohati puusani olnud, mis tegi ülesjõudmise raskeks. 

Eile õhtupoolikuga sadas ca 25cm lund maha ja täna hommikul olid rajad väga pudrused. Samas olid enamus rajad hommikul 10ks masinaga üle käidud. Nüüd hakkas uuesti sadama, loodame, et õhtuseks treeninguks on rajad sees.

Üldiselt sujub kõik hästi. Loodame, et nii ka jätkub!

Külateid lahti lükkamas


Asso&Priit

5 comments:

Anonymous said...

preili kaasiku hyplemised kogusivad eesti suusa-o blogi kõigi aegade rekordi - 210 visitors per day (27 nov)? well done!!

Evely Kaasiku said...

Ma ei julge enam Eestisse tagasi tullagi. Ajakirjandus ja televisioon ka äkki platsis. Ma pole kunagi nii kuulus olnud. Peab nüüd rääkimist hakkama kaardi asemel harjutama.

Anonymous said...

1.Lepi eelnevalt kokku intervjuu ajakirjanikuga, küsimused esita ise endale (hüpete arv, kõrgus, aeg ).

või

2. Hea kõne eelduseks on hea füüsiline enesetunne:
Pinge psüühikas toob kaasa pinge füüsises. Automaatselt tuleb sellega kaasa hingamise seiskumise, mis omakorda teeb valed rõhud lauseehitusse. Kui hingamine seiskub, langeb inimese emotsionaalne ja intellektuaalne seisund. Ärevust vähendab õige väljahingamine.
Hingamise kaudu saame oma tahtmisi muuta. Kui oled laisk ja tahad saada virgaks, muuda hingamist. Tee sügavaid hingamisi ja kiirenda neid. Hingamise iseloom võimaldab meid realiseerida oma jõuvarusid. Hingama peab diafragmaga.
Kõne kõlavust ja kandvust tuleb harjutada. Nõrk hääl näitab kõneleja sotsiaalset suhet oma jutusse; madalat enesehinnangut; vähest elujõudu.
Paberilt maha loetud kõne on 2x kiirem kui otse kõneletud. Kuulaja aga ei suuda nii kiiret teksti vastu võtta.
Hea kõne on siis, kui su sõnum läheb lainetama, et veel pärast su lahkumist räägitakse su sõnumist.
Kui sa tahad olla oma kõnes selge, pane kõige tähtsam sõna mõtte lõppu.

või 1+2

ja ülehomme saad juba kaarditrenni teha...

Kuno said...

Kodumaal valmivad rajad:
http://www.tehvandi.ee/?PID=news&ID=421&Lang=est

Raul said...

Tunnen kaasa 600 m ringil nühkijatele. Meil siin võimalik nii pikki ringe teha, et lõunasöögile (ja ka õhtusöögile) ei jõuaks. Täna tegime väiksel ringil kaardiharjutusi, kuid homseks olen ette valmistanud u 10 km suusa-o raja Äkaäslompolo küla vahel!