03 January 2013

Neljapäev


Nagu suusaorienteerujate laagrites tavaks, peab iga päeva toimkond blogisse postituse tegema. Täna oli Daisy ja Kristeli kord sportlasi toita, pakkusime neile lisaks muule heale ja paremale ka küpsise-toorjuustukooki. Nüüd tuleb toimkonna raskema osa ehk postituse kirjutamisega ka kuidagi ühele poole saada. 

Hommikune trenn oli jälle Imatras, samal maastikul mis eile, aga täna sõitsime me esmakordselt suusa-o koridori. Kokku oli 6 erinevat kaarti, et lõpuks ka maastikule üks ainus "koridor" ei jääks, aga igaüks sõitis läbi u 2 erinevat  rada. Kui eelmistel päevadel oli sula ja raskusi valmistas mägedest üles sõitmine, siis täna oli ilm külmem, rajad jäisemad ja probleemiks kujunes pigem tervelt mäest alla jõudmine. Kahjuks on laagri jooksul nii mõnigi enda varustust murdnud, 12 inimese peale on katki läinud 1 suusakepp, 1 suusk, 1 planšett ja 1 suusasaabas. Õnneks ise oleme veel ühes jupis. 

Õhtul käisime jälle Joutsenos suusatamas, väga mõnus oli!

Laager on muidu väga arendav, põhirõhk on igal juhul kaarditreeningul. Hommikuses trennis käiakse kaardiga maastikul, päeva lõpus analüüsitakse ühiselt koos treeneriga laua taga ja muudel vabadel hetkedel kas noorte poiste või tüdrukute toas treenitakse Kendi, valetamise või mõne traditsioonilisema kaardimängu oskusi. 

Oleme 4 päeva kõvasti trenni teinud, homme puhkame veidike, et nädalavahetusel Peko väge näidata.


Tänased kaardid:






No comments: