06 March 2011

1:-1

Minu skoor täna rajameistriga: Ville 1, Tõnis -1.
Langesin klassikalise rajameistri lõksu ohvriks - tihnikust väljudes väänles kitsas rada palju ja kaarti ei saanud ette lugeda, siis hooga välja, järsk pööre laiale rajale ja pilk kaardile ning kohe paanika - juba lendasid raja otsad mööda. Sain pidama kolmanda raja otsas oleva punkti juures - määrasin oma asukohta kiirelt veel kahe orientiiri järgi valesti ja võtsin punkti. Ehkki tegelikult oleksin võinud teise raja tühjast otsast täiega mööda sõita.

See oli minu meelest kõige tehnilisem SI-märge senini Eestis. Alljärgnevalt mõned arvamused plusside ja miinuste kohta:
+ Meeste esimene KP laskumise lõpus.
+ Tempovahetus. Vahepeal tihedad KP kobarad.
+ Eelhoiatus viidad ja selged viidad, kus ringid lahku läksid.
+ Mõned punktid paigutatud loodusobjektide järgi.
+ Rajameistri lõks minu jaoks.

Mõned miinused ka:
- Võistluskeskuse skeem ei vastanud tegelikkusele (üks koridor ja üks KP puudu).
- Ringide keskosad olid suhteliselt lihtsad
- Kitsast rada võiks olla rohkem ja seda ämblikuvõrgu stiilis (ehkki suletud otsadega). St, et võistlejal oleks raskem määrata, mis rada mööda parajasti KP piirkonnale läheneb.

Ning lõpetuseks - EMV oleks võinud toimuda laupäeval ning pühapäeval oleks sellel kaardil ja sellise rajavõrguga ülivinge sprindivõistluse saanud pidada.

2 comments:

Even said...

EMV kavva võiks võtta sprinditeate, mis sellel rajal oleks olnud päris huvitav. See võiks olla siis, kas mees-naine või mees-mees teade.
Ise sain ka ühe trahvi, aga see läks kirja, kui lohakuse trahv, sest viimasele ringile minnes oli juba tiitel kindel ja lasin ennast käest ära.

Even said...

Kui keegi pilte tegi ja üles paneb, siis võiks lingi siia kommentaaridesse panna.