01 January 2011

Treeningvõistluse kaardid ja tulemused



Tulemused ja vaheajad leiab http://www.peko.ee/.

3 comments:

Margus said...

Väga vinge! Eriti kui arvestada, millise väikese võrgu peal Taivainen viimati kodus treenis MM-tavarada silmas pidades, mille ta ära tahab võita.

Endal ka head mälestused sellest maastikust, kus 2005 Eesti suusa-o MV-l sai konkurendid ühis-stardist tavarajal lõpuga paika pandud. Ka ratta-o´d on siin kahitud, viimati 2008 Eesti World Ranking etappide raames.

Kahju, et ise ei saanud seekord tulla, ehkki oleks väga tahtnud. Viimase 1,5 kuu arengud on olnud sellised, et järgmise nädala lõpust jälle kolmeks aastaks kodumaalt ära, mistõttu on pakkimiste-kolimiste ja muude asjatoimetustega suht kiire olnud viimasel ajal.

Aga suusasporti teeme ikka edasi ning paneme jala huvitavateski riikides joonele.

Even said...

Kuhu kaugele siis seekord, kui küsida tohib???

Margus said...

Tohib ikka küsida :) Seekord 2013. aasta koduse ratta-o MM-i valguses mitte väga kaugele. Naaberriikides Lätis, Leedus, Poolas, aga ka Venemaal ja miks mitte Ukrainaski on hea nii suvel ratta-o kui ka talvel suusa-o võistlustel käia, o-jooksu jõuproovidest rääkimata. Samas ei jää ka kodumaa väga kaugele.

NSV Liidu üks kuulsamaid talispordikeskusi Raubitš (võõrustanud ajaloos näiteks 3 korda laskesuusatamise MM-i, olemas ka korralik 5km rullirada, andis muide oma murdmaa-MK korraldusõiguse 1999 Otepääle) asub linnast vaid ca 10km kaugusel.

Suusa-o võistlusi on tänavu talvel Orienteerumisföderatsiooni kalendri järgi jaanuari keskpaigast märtsi alguseni 6 nädalavahetust järjest.