15 December 2012

Soome võistlused ja koondise riietus

Kaks teemat:

1. Kes soovib tulla Soome Lappenrantasse 31.12 - 04.01 2013 o-laagrisse ja sellele järgnevatele kõrgetasemelistele võistlustele, palun Raulile märku anda hiljemalt esmaspäeva 17.12 õhtuks. Kohad on piiratud vähemalt minu poolt organiseeritud grupis.
Seal toimub ka vähemalt Soome, Rootsi, Norra, Venemaa, Eesti (osalise koondisega) osavõtul 18 ja 20 klassi riikide mats ja samas on need Soome koondise katsevõistlused Lätiks.
Ööbimine - 10eur/öö, treeninglaagri kaardid 30 eur/kompl, laevapiletid ja transport kuni 55 eur. Lisaks söömine, mille saame organiseerida ühiselt tehes süüa oma majutuspaigas ja stardimaks.

2. Panin fb-sse riietuse tellimuse tabeli. Palun see tagasi saata samuti esmaspäeva 17.12 õhtuks.
EOL on sõlminud lepingu riietuse osas ISC-ga ja saab kätte teatud hulga soojendusdresse enne Läti võistlusi. Kokkulepe on see, et Lätis kasutame ühist EOL vormi ja siis, kes soovib endale isiklikuks saab tellida valides numbrit jne.
Suusakombed peame siiski ära tellima ja meile ollakse valmis tegema ka eridisain, kui seda tahame. Püüaksime teha ka torusalli või laia peapaela Eesti värvides.
Täitke tabel ära ja saatke mulle kommentaaridega tagasi. Elo ütles ka, et võb (naised?) tellida eri numbrid kombe ülaosa ja pükse.

No comments: