06 April 2012

KLUBIHOOAEG ON ALANUD!




pange pidu! /(tehke trenni)

5 comments:

Margus said...

Suusa-o taustaga rattaorienteerujad hetkel kogu aeg pidu ei saa panna, aga mõte on muidu hea :) ! Natukene vahel ikka võib ja suusa-o hooaja lõpetamine Ihastes eelmisel nädalavahetusel oli kõva :P ! Kõike vist täitsa välja rääkida ei saagi...

Võib öelda, et väike väsimus reisimisest siiski on - lume hilise mahatuleku järel tuli ette päris mitu-mitu suusa-o võistlusnädalavahetust üsna järjest jaanuari lõpust märtsi keskpaigani: Valgevene Karikavõistlused, Leedu MV x 4 + Poola MV, Ukraina MV nädal, Valgevene MV, seejärel kevadlaager Hispaanias, SO-hooaja lõpp Tarus, praegu siis üks vaba näd. vahetus puhkuseks, ja siis algab pikk suvehooaeg jälle pihta..

Kui sellised muusikalood lagedale tuuakse, tulevad meelde legendaarsed Otepää Beach Party´d (suve ühed kõvemad üritused :) umbes aastatel 1994-95-96 !

Kui meenutada, siis meie Otepää Suusakooli lõpetamine 23. juuni 1996. polnud ka väga paha - Otepääl toimus samal ajal kahevõistluse suvine MK (oli aega ka möödaminnes gümnaasiumi lõputunnitus kätte saada, siiski ka päris heade hinnetega). Õhtusel üritusel olid külalisteks Soomest ka näiteks sellised kahevõistluse esimese suurusjärgu tähed nagu Hannu Manninen (4 MK üldvõitu, olümpiavõitja, maailmameister) ja Samppa Lajunen (2 MK üldvõitu, 1 MM-kuld, 3 OM-kulda).

Samppa mängis Pühaka pargis veel kitarri. Oh, olid ajad, olid majad... sellised meenutused siis sellise looga.

Anonymous said...

Ai kurja:D

Chuck Norris

Maarja said...

Jälgime siis hoolikalt õpetusi eks! :D

Anonymous said...

Kuidas vorm on klubihooaja alguses?

Don Omar

Kaasaelaja said...

Andunud fännid ootavad ettekandeid nädalavahetuste saavutustest! Tore oleks, kui paneksite välja ka liikumisteed (eri klubide vahel), fotod, (klubi)kaardid, võitja-ajad (kes kõige kauem oli) jne-jne.