04 December 2011

Laager vol 1

Tere kallid suusaorienteerumise huvilised!

Meie laager hakkab jõudma poole peale. Kõik on juba kohanenud ja saavad väga hästi läbi. Me oleme üldse kõige kõvemad kärbsed, aga ei saa mainimata jätta, et kõige kõvem KH elab Tunturituuli A-s. Lumega ei ole meil vedanud, lund on tohhujaaa ii bolššeee (0-7,5cm). Täna oli esimene võistlus, meil läks hästi, jõudsime kõik finišisse, mis siis, et ei võitnud, aga ei jäänud ka VIIMASEKS. Disainisime uue Eesti koondise kombe, mille õmblesime siin kohapeal ning olemasolevatest vahenditest. Toit ei mahu külmkappi ära, sest see on teepeal alla aetud ning kahe auto alt läbi käinud põtra täis. Esimesed on juba ära keeranud, mitte väsinud, mis on täiesti normaalne nähtus. See on tingitud kas paksust peeruhaisust või väsimusest, seda teab vaid (kõhu)tuul, mis eile puhus kõvasti. Kõige paremini levib meil tissimamma nett. „Mis te mõtlete, et kui teil on tissid, siis te ei pea maksma või mis?“ Kui üks inimene on veerand kanti, siis üks kant homosid on neli inimest, kes kõik elavad Tunturituuli A-s.

Muljed võistluseelselt ja -järgselt koosolekult:

Raul -     Räägin kiirelt kõik ära ja küsimusi ärge küsige.
Evely -   Võistlus oli ukituki.
Priit -     Toorest juba on, kuid klapid vajavad regullimist.
Tiit -      Võistlesin.
Even -    Kütsin ahju, aga päris kuumaks veel ei saanud.
Elle -      Asso oli täitsa sportlane ja Joonas ka isegi liikus. Joonas: See oli petlik.
Joonas -  Ega sügisel pole trenni teinud, suvel ka pole.

Tunturituuli A seltskond.

Pildid tulevad hiljem.

2 comments:

Anonymous said...

Kas "näksasite" mingit seent või? :)

Ütleme nii, et kõrvalseisja päris täpselt küll kõigest aru ei saanud. Huvilised ootavad samas ka veidi asisemaid postitusi - pilte, kaarte jne.

Anonymous said...

Piltide ja kaartide jaoks on internet liiga nõrk. Asjalikum tekst võistlustest ilmub pärast analüüsimist. Seeni pole me õhukese lumekorra alt leidnud! :)Hetkel tunduvad kõik veel positiivsed olevat, aga Piret oli täna peale võistlust natuke tujust ära.

Joonas