30 October 2011

Lumelaager ja Sweden ski-o tour

Ahhoi lumelaagrilised ja muud loomad!

Lumelaagrini jäänud rohkem kui 3 nädalat.

Alljärgnev tekst on mõeldud neile, kes nii kaua oodata ei jaksa või tahavad veelgi kauem suuskadel olla.
1. Niisiis teen ettepaneku minna Saariselkäle nädal varem, ehk siis 21. või 22. novembril. Asi on mõeldav, kui saaksime kokku 3-4 inimest (Even on vast juba seal). Oleksime seal siis nelja-viiekesi. Kogu reis (autosõit, laevapiletid, majutus ja söök) läheks maksma umbes 250-300 € per kärss + veel siis õige lumelaager, mis algab kuskil nov lõpus.

2. Teine ettepanek ka. Nimelt toimub Rootsis Idre Fjäll’is Sweden Ski-O Tour. Kuupäevadeks 14.-18.12.2011. Rohkem infot leiate võistluste veebilehelt. Variant oleks sinna ka minna. Hetkel esialgne eelarve selle võistluse jaoks neljakesi minnes 465 € ja kolmekesi minnes 500 € (selle sees söök, majutus, stardimaksud, tagasisõit Eestisse, transport Saariselkält Idresse, laev Rootsist Eestisse). Seal on kokku 5 võistlust, millest 3 on WRE (ehk jagatakse maailma edetabeli punkte).

3. Kolmas pakkumine. Kes soovib Otepääle treenima tulla, siis Even pakub majutusvõimalust korteris (võimalik teha ise süüa). Päeva hinnaks on 5 €. Korter asub linna keskel, poodi 200 m, 3 voodit. Novembris ja detsembris korter põhimõtteliselt vaba.


Ja pealegi lubas ilmaennustus, et Eestis sajab korralik lumi maha alles jõuludeks.

Tiit

2 comments:

mann said...

Tere!
Kas Even pakub ka 1ks ööks ööbimist?Millisel meiliaadressil täpsemat infot võimalik saada on?

Even said...

Info 53 35 97 27 või even2@hot.ee
Saab tulla ka üheks ööks, aga hinnaks siis ikkagi 5 €.