26 December 2010

Craft riided

EOL-i ametlik riidefirma on veel vähemalt ühe aasta Craft. Uurisin võimalusi talvekoondisele esinduseks talvejopet. Pakkumine tehti allpooljärgnevale mudelile ja hinnaks on 2700 krooni (172 EUR). Laos olemas.
Toote iseloomustus: Zermatt Jacket meeste ja naiste mudel, värvus must. Gore Windstopper membraaniga. Klassikaline mäesuusajope – lumelukud, avar ja eemaldatav kapuuts, tuulekindel (nagu juba mainitud) jms.

Loodetavasti on võimalik saada EM-ks veel nii suve- kui talvekoondisele ühine särk Craftilt.
Avaldage arvamust, kas on soovijaid ja kuidas hind tundub? Lisaks on veel võimalik suusariietust juurde tellida.

Raul

6 comments:

Peeter said...

See ei puutu üldse talvejope teemasse aga usun, et siin on teadjamaid mehi.
Palju maksab Eesti Suusaliidu litsents?

Raul said...

Even läheb homme EMV sprindile peale. Ta peaks seda teadma..

Priit said...

Ühist särki sooviks küll tellida.

Jope tundub väga hea, aga kahjuks minusugusele tudengile jääb vist veidi kalliks. Kas jope selja peale oli ka mingi kiri EESTI või ESTONIA planeeritud?

Even said...

Litsents oli vist midagi 100 eeku või midagi taolist (klubi ostis), seal vist mingi teema ka, et enne mingit kuupäeva peab selle ära ostma, muidu äkki topelthind.

Jope tundub väga korralik ja ilus olevat, aga jah hind 2700 eeku on nagu liialt kõrge, arvestades seda, et Craft on EOL-i ametlik riidefirma, siis võiks ikka normaalse hinna panna. Sellele hinnale nats juurde panna ja saab juba palju värvilisema :D ja spetsiaalse mäejope mõnelt palju tuntumalt firmalt. Ise oleks nõus ostma siis kui hinnaks oleks kuni 1500 eeku.

Raul said...

Arvan ka, et jope hind on ametliku riietaja poolt kõrge. Usun, et EOL saab järgmise hankega soodsamad tingimused.
Särgi valmimisele loodan.

Margus said...

Mina arvan, et kui see jope on ikka korralik (paksem, mitte kerge jaki tüüpi), siis ise oleks vast huvitatud. ISC vana jope oli väga korralik, aga hakkab juba vanaks jääma (lukk läkski nädal tagasi katki ja mõtlesingi just uue peale). 2005 tellisin koondisest üksinda ka ISC-st mäesõidu tunked juurde ja siiani väga rahul, ent vahel võiks garderoobi ka lihtsalt uuendada.

Hind muidugi väga odav pole, aga elu ongi kallis ja samas ega korralikud joped maksavadki sinna kanti ja rohkemgi veel. Näiteks maailma ühe hinnatuima mäesuusariietuse tootja "Descente" jope maksvad ca 10 000.- ringis. Nagu aru olen saanud, siis ega "Craft" ei olegi EOL-i sponsor, vaid koostööpartner ja toote letihind võib samas veel omajagu kirvem olla.

Ise vähemalt arvan, et "Estonia" sildi võiks ka vast selja peale lasta nagu rahvusvahelise tasandi sportlaste puhul kombeks (oma riiki ju ikka uhke esindada) ja kui on arvamusi, et siis ei saaks sellega tänaval käia, siis ise küll seda ei pelgaks - õige spordimees identifitseerib ju ennast ikka eelkõige sportlasena ja kui lähedki ülikonna üritusele (nagu eile näiteks "Solarisse" Spordiaasta lõpetamisele), siis on selliseks puhuks ka teised riided olemas.