29 May 2010

Suvest

Lubasin saata suvise kalendri listi, kuid pole sellega hakkama saanud :)
Kuid, pakun välja EOL noortelaagri ajal Värskas teha suusaorienteerujate punt, kes natuke oma kava järgi treenib.
Kui laagri maksumus on 600 kr siis SO-harrastajatele teen 400 eest, mis on söögiraha. Kui võtate endale treenerikohustuse, siis on laager tasuta (samas ei saa ise väga trenni teha, või tuleb topeltkoormus hiljem trenni minnes).
Kaasa peaks võtma ratta, immikakepid ja planzeti. Teeksime etteantud treeningud rattaga kohalesõites ja keppide ja planzetiga joostes. Võin omast kogemusest öelda, et väga efektiivne treeningviis.
Saatke mulle mail soovi korral, kuid loodan aktiivset osavõttu.

Raul

3 comments:

Ain Roosimägi said...

Kahjuks ei saa osa võtta!

Priit said...

Mina ka kahjuks ei saa osaleda!

Margus said...

Ratta-o koondislased plaanivad valmistudes juulikuiseks Portugali MM-iks kahida 25.-27. juunil Moletais Leedu mitmepäevajooksu "Takas" raames peetavatel Leedu ratta-o Karika etappidel. Kuid kuna sinna 3-päevasõidule äraminek leiab kõigi eelduste kohaselt aset juba neljapäeval, siis ei ole väga mõtet 19. juunil sõidetava Otepää Rattamaratoni järel Tallinnasse edasi-tagasi sõita ning on plaanis väike laager Lõuna-Eestis.

Kui mõni kaardiharjutus teha laagri raames Värskas ratastel, siis oleks arvatavasti Tõnis-Margus, aga vast ka Taaniel, Marek ja Maret tulemas. Kindlasti ei jookseks ka ratta-o harjutus külge mööda maha talveks valmistuvatele suusaorienteerujatele.

Muide, eelmisel nädalal Poolas, Gdanskis üsna mägistel ratta-o MK-etappidel olid osalemas ka mitmed Skandinaavia ja Kesk-Euroopa suusa-o tipud nagu Marte Renaas ja Hans-Jörgen Kvale Norrast, Johan Granath Rootsist ja Christian Hohl Šveitsist.